1991
Εταιρίες στο χώρο του merchandising  και της προώθησης πωλήσεων άρχισαν να εμφανίζονται στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Η Scope ξεκίνησε το 1991 παρέχοντας κυρίως υπηρεσίες προώθησης πωλήσεων με τα γραφεία της να βρίσκονται στην περιοχή Φιλοπάππου, στην Αθήνα. Ο τότε μέτοχος Μάκης Ρούμπος συνεχίζει μέχρι και σήμερα την συνεργασία του με την Scope σαν Σύμβουλος Διοίκησης.

1993
Η Scope ξεκινά τη συνεργασία με την Douwe Egberts Van Nelle. Σημαντικότερο προϊόν ο καπνός Drum.

1993-4
Ξεκίνησε η συνεργασία με την Panafon (Vodafone-Panafon)  με κύριο αντικείμενο το merchandising. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

1995
Αρχίσαμε να παρέχουμε εξοπλισμό merchandising αλλά και merchandising βιτρινών στα καταστήματα των πελατών μας.

1998-9
Ίδρυση τοπικών γραφείων σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.

2002
Τα κεντρικά μας γραφεία μεταφέρονται σε ιδιόκτητο κτήριο στην πλατεία Αττικής, στην Αθήνα.

2002
Οι Γιώργος Χαλκάς και Δημήτρης Χαλκάς (με παρουσία στην εταιρία από το 1996) γίνονται μέτοχοι.

2004
Η Eurobank Ergasias γίνεται ο πρώτος μας πελάτης στο τραπεζικό merchandising. Αναλαμβάνουμε το μισό δίκτυο καταστημάτων της. Η συνεργασία με την Eurobank Ergasias συνεχίζεται ακόμα.

2006
Ξεκινά η συνεργασία μας με την εταιρία logistics Δελατόλας Express Cargo, στο τομέα της αποθήκευσης και διακίνησης διαφημιστικού υλικού.

2007
Αρχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες merchandising στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

2011
Το φάσμα συνεργασίας με την Eurobank Ergasias διευρύνεται περιλαμβάνοντας το merchandising όλου του δικτύου καταστημάτων και Off Site ATMs καθώς και τον καθαρισμό των Off Site ATMs.