Η διοίκηση της Scope είναι πάντα προσανατολισμένη προς την επίτευξη του εταιρικού σκοπού. Όλοι όσοι την απαρτίζουν, πλήρως καταρτισμένα στελέχη του χώρου του marketing, έχουν σαν στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών τους.

Ο Γιώργος Χαλκάς και ο Δημήτρης Χαλκάς είναι υπεύθυνοι για την διοίκηση της εταιρίας ενώ ο Μάκης Ρούμπος εκτελεί χρέη συμβούλου διοίκησης.

250x250_george_halcasΟ Γιώργος είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου της Νέας Σμύρνης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master’s in International Business Administration (MIBA), από το Nova Southeastern University (FL,USA). Στη Scope από το 1996, κατέχει τη θέση του Merchandising Director. Διαθέτει εμπειρία 18 χρόνων στο merchandising τραπεζικών, καταναλωτικών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Από το 2002 είναι και μέτοχος της εταιρίας.

Ο Γιώργος είναι φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ακούει τη μουσική των Coltrane και Miles, του αρέσει να βλέπει ξανά και ξανά ασπρόμαυρες ταινίες σε θερινά σινεμά,                                                                ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.

dimitris_halkasΟ Δημήτρης είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου της Νέας Σμύρνης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Πέρασε από διάφορες θέσεις μέσα στην εταιρία αποκτώντας εξαιρετική γνώση στην προώθηση πωλήσεων και το merchandising εξυπηρετώντας πελάτες όπως η Nike και η Citibank και σήμερα κατέχει τη θέση του Promotion Director. Από το 2002 είναι και μέτοχος της εταιρίας.

Ο Δημήτρης είναι λάτρης των νέων τεχνολογιών, στις καθημερινές του μετακινήσεις χρησιμοποιεί το ποδήλατό του και τα σαββατοκύριακα του χειμώνα                                                                  ανεβοκατεβαίνει τις πλαγιές του Παρνασσού.

makis_roumpos_250X250BΟ Μάκης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master’s in Social sciences) από το Πανεπιστήμιο του Birmingham (Μεγάλη Βρετανία) σε Administration. Έχει εργασθεί σε πολυεθνικές εταιρίες όπως Carnation, Knorr, Reynolds Tobacco, σε θέσεις από Product Manager έως Marketing Manager, αποκτώντας αξιόλογη εμπειρία στο χώρο του marketing. Από το ξεκίνημα της Scope το 1991 ήταν μέτοχος και Γενικός Διευθυντής. Από το 2009 εκτελεί χρέη συμβούλου διοίκησης της Scope.

Ο Μάκης είναι φίλαθλος του μπάσκετ, του αρέσει να μαγειρεύει καυτερά φαγητά                                                                  και χαλαρώνει φροντίζοντας τα φυτά στο εξοχικό του.